PRODAJA

U predivnom ambijentu elitne zone grada Poreča nalazi se Villa Gabriella. Kamena kuća ima jednog vlasnika s regularnim pravnim dokumentima nekretnine.
Nekretnina pogodna je za život, ali i za poslovne pothvate te osim kao obiteljska kuća može poslužiti kao poslovni objekt (hostel, hotel, elitni restoran i slično).
U svojih 440 m2 čvrste gradnje, nekretnina nudi tri dvosobna stana, od čega se dva stana nalaze na katu, a jedan u prizemlju koji je upravo poslovni iskoristiv za različite djelatnosti.
U kući nalazi konoba u romantičnom istarskom stilu opremljena s inspirativnim kaminom te kuhinjom. Na katu, nalaze se wc, spavaće sobe te balkon s inspirativnim pogledom na more.
Nekretnina praćena je dodatnom manjom kamenom kućicom u dvorištu koja je okružena vrtom, a opskrbljena s roštiljem, krušnom peći te vinskim podrumom.
Teren kuće od 1020 m2 praćen je dodatnim terenom od 1020 m2 koji može poslužiti za izgradnju bazena ili još jedne poslovne ili obiteljske nekretnine.
Villa Gabriella udaljena je samo 1 km od mora, 2 km od samog centra Poreča, grada zabave, povijesti i sporta koji nadasve pogodan za odmor, ali i poslovne pothvate, te se nalazi na putu k Novigradu, bajkovitom mjestu vinskih priča.

 

CIJENA – 670 000,00 eura

Nazovite za više informacija:

+385 91 760 1248

+385 98 328 273